H-3009 Kerekharaszt, Bugát Pál út 31. +36 (30) 479-9083 info@perla-x.hu

Bejelentkezés

Kosár

 x 

Üres Kosár

Gyakran ismételt kérdések

1. Szeretnék vásárolni egy terméket, de nem találom a honlapjukon, hogyan találhatom meg?

- Webáruházunk rendelkezik szabadszavas keresővel, így Ön bal oldalon ebbe a rublikába beírva a keresett termék nevét, vagy esetleg szinonímáját, valószínűleg megtalálja a kérdéses terméket. Ezen kívül, termékeinket megpróbáltuk könnyen értelmezhető kategóriákba és alkategóriákba sorolni. Amennyiben mégsem találná meg a keresett terméket, úgy az elérhetőség menüpont alatt bátran írjon nekünk.

 

2. Hogyan tudok vásárolni a honlapjukon?

- Be kell regsiztrálni a "Fiók létrehozása" menüpont alatt, melyet a Bejelentkezés gomb alatt talál. Utána a kívánt terméket a kosárba helyezve, megtekintheti annak tartalmát, és befejezheti, vagy folytathatja a vásárlást webáruházunkban.

 

3. Hogyan kapom meg az árut amit rendeltem?

- A kosár tartalmának megtekintését követően, amennyiben nem szeretné folytatni a vásárlást, úgy a szállítás módját a megrendelés lezárásánál ki tudja választani, melyet az oldal alján kell majd megerősítenie. Cégünk a viszonteladóink számára saját teherautóival végzi a díjmentes kiszállítást, végfelhasználói rendelések teljesítésére pedig futárszolgálatot vesz igénybe, annak mindenkori szállítási díjainak figyelembe vételével. Ezen kívül lehetőség van a személyes áruátvltelre is telephelyünkön.

 

4. Hogyan fizethetek a megrendelt termékekért?

- Megrendelt termékeit kifizetheti a futárszolgálatnak átvételkor készpénzben, előre elutalhatja cégünk felé, illetve telephelyünkön történő személyes átvétel esetén kifizetheti a termékeket készpénzben. Viszonteladóinknak egyedi fizetési lehetőségeket biztosítunk, erről érdeklődjenek területi képviselőinknél, vagy központi elérhetőségeinken.

 

5. Hogyan lehetek a cégük partnere, viszonteladója?

- Keresse meg a "letölthető dokumentumok" menüpontot oldalunk felső menüsorjában, és ott le tud tölteni egy regisztrációs lapot, melyet pontosan és hiánytalanul kitöltve ha elfaxol nekünk, akkor fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot a részletekről.

 

6. Van e minimális vásárlási összeg, ahhoz, hogy kiszállítsák a rendelésemet ha viszonteladó vagyok?

- Nincsen. Ha Ön viszonteladónk, akkor túraszállításaink keretein belül díjmentesen szállítjuk ki a megrendelt terméket, és ez nincsen minimális vásárlási összeghez kapcsolva.

 

7. Nem vagyok viszonteladó, de nagyobb mennyiséget szeretnék vásárolni, kaphatok kedvezményt?

- Minden speciális mennyiségi és egyedi áras megrendelést, illetve vásárlási szándékot a cégvezetés bírál el, ezért ilyen igény esetén kérjük írja meg emailben a választott terméke(ke)t, és felkeressük Önt válaszunkkal.

 

 

Viszonteladói jelentkezés

Amennyiben Ön kereskedő és szeretne viszonteladó partnerünkké válni kérjük jelentkezzen

ITT

powered ByGiro.com

viszonteladó

szeretnék

lenni

NYITVA VAGYUNK, DOLGOZUNK

Tisztelt Viszonteladó partnereink!


A Covid-19 típusú koronavírus járvány terjedésével naponta változnak az előírások, szabályzatok. Cégünk a PERLA-X kft. igazodva a megváltozott helyzethez próbálja kiszolgálni a vásárlók igényeit.

Kérjük, az alábbi óvintézkedések betartásával próbáljuk megfékezni a fertőzés terjedését:
- rendeléseiket előre a webshopon keresztül, vagy e-mailben (info kukac perla-x.hu), illetve telefonon (+36-30-248-3970) adják le!
- a telephelyi átvétel esetén előre egyeztessenek időpontot kollégáinkkal a fenti elérhetőségeken
- a telephelyre kérjük, hogy maszkban és kesztyűt viselve lépjenek be!
- áru átadás / átvétel esetén tartsák meg a kellő távolságot kollégáinktól
- a fokozott rendelési igények miatt az áru kiszállítás csúszhat, erről értesítjük önöket

Telephelyünk kapuját zárva tartjuk, dudálással jelezzék belépési szándékukat!

Próbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni kollégáink és partnereink egészsége érdekében. Kérjük
ugyanezt a felelős magatartást mindenkitől!
Köszönjük!
PERLA-X Kft.