H-3009 Kerekharaszt, Bugát Pál út 31. +36-30-625-8446 info@perla-x.hu

Bejelentkezés

Kosár

 x 

Üres Kosár

Gyakran ismételt kérdések

1. Szeretnék vásárolni egy terméket, de nem találom a honlapjukon, hogyan találhatom meg?

- Webáruházunk rendelkezik szabadszavas keresővel, így Ön bal oldalon ebbe a rublikába beírva a keresett termék nevét, vagy esetleg szinonímáját, valószínűleg megtalálja a kérdéses terméket. Ezen kívül, termékeinket megpróbáltuk könnyen értelmezhető kategóriákba és alkategóriákba sorolni. Amennyiben mégsem találná meg a keresett terméket, úgy az elérhetőség menüpont alatt bátran írjon nekünk.

 

2. Hogyan tudok vásárolni a honlapjukon?

- Be kell regsiztrálni a "Fiók létrehozása" menüpont alatt, melyet a Bejelentkezés gomb alatt talál. Utána a kívánt terméket a kosárba helyezve, megtekintheti annak tartalmát, és befejezheti, vagy folytathatja a vásárlást webáruházunkban.

 

3. Hogyan kapom meg az árut amit rendeltem?

- A kosár tartalmának megtekintését követően, amennyiben nem szeretné folytatni a vásárlást, úgy a szállítás módját a megrendelés lezárásánál ki tudja választani, melyet az oldal alján kell majd megerősítenie. Cégünk a viszonteladóink számára saját teherautóival végzi a díjmentes kiszállítást, végfelhasználói rendelések teljesítésére pedig futárszolgálatot vesz igénybe, annak mindenkori szállítási díjainak figyelembe vételével. Ezen kívül lehetőség van a személyes áruátvltelre is telephelyünkön.

 

4. Hogyan fizethetek a megrendelt termékekért?

- Megrendelt termékeit kifizetheti a futárszolgálatnak átvételkor készpénzben, előre elutalhatja cégünk felé, illetve telephelyünkön történő személyes átvétel esetén kifizetheti a termékeket készpénzben. Viszonteladóinknak egyedi fizetési lehetőségeket biztosítunk, erről érdeklődjenek területi képviselőinknél, vagy központi elérhetőségeinken.

 

5. Hogyan lehetek a cégük partnere, viszonteladója?

- Keresse meg a "letölthető dokumentumok" menüpontot oldalunk felső menüsorjában, és ott le tud tölteni egy regisztrációs lapot, melyet pontosan és hiánytalanul kitöltve ha elfaxol nekünk, akkor fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot a részletekről.

 

6. Van e minimális vásárlási összeg, ahhoz, hogy kiszállítsák a rendelésemet ha viszonteladó vagyok?

- Nincsen. Ha Ön viszonteladónk, akkor túraszállításaink keretein belül díjmentesen szállítjuk ki a megrendelt terméket, és ez nincsen minimális vásárlási összeghez kapcsolva.

 

7. Nem vagyok viszonteladó, de nagyobb mennyiséget szeretnék vásárolni, kaphatok kedvezményt?

- Minden speciális mennyiségi és egyedi áras megrendelést, illetve vásárlási szándékot a cégvezetés bírál el, ezért ilyen igény esetén kérjük írja meg emailben a választott terméke(ke)t, és felkeressük Önt válaszunkkal.

 

 

Viszonteladói jelentkezés

Amennyiben Ön kereskedő és szeretne viszonteladó partnerünkké válni kérjük jelentkezzen

ITT

powered ByGiro.com

viszonteladó

szeretnék

lenni