Image

Bemutatkozunk Perla-X

A Perla-X Kft. közel 20 éves múlttal rendelkező, 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely elsősorban kertészeti és kommunális feladatok ellátására alkalmas kéziszerszámok és kiegészítő termékek importálásával és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik.

A cég alapítása óta folyamatosan bővülő vásárlói, szállítói és alkalmazotti körrel működünk. Napjainkra termékkínálatunk a felmerülő igények szinte teljes területét lefedi.
Kínálatunkban megtalálható többféle metsző-, és ágvágó ollók, fűrészek, balták, fejszék, borászati szaktermékek, pálinkafőzők, árnyékoló-, és szúnyoghálók, műanyag-, és drótkerítések, fóliák, agroszövetek, szőlő-, és egyéb kötöző anyagok, kovácsolt ásók, csákányok, villák, nyelezve vagy nyél nélkül. Közkedvelt termékeink között találhatóak még műanyag és agyag virágkaspók, savanyító edények, különféle kertészeti kiegészítők.

Vállalásunk: Minőség, teljesítmény, stílus

Kiemelkedő feladatunknak tekintjük, hogy minőségi termékeket kínáljunk és csökkentsük partnereink beszerzési költségeit.

Image
Kiemelkedő feladatunknak tekintjük, hogy minőségi termékeket kínáljunk, és kövessük a nemzetközi trendeket, ennek érdekében folyamatosan rendszeres látogatói vagyunk szinte minden hazai és nemzetközi szakkiállításnak, ezen kívül a partnereinkkel történő folyamatos személyes kapcsolat is rengeteg tapasztalattal segíti munkákat, hogy ezen információk birtokában megfelelő módon tudjuk bővíteni, esetleg módosítani termékpalettánkat. Büszkén jelenthetjük ki, hogy állandó partnereink közt tudhatunk több száz gazdaboltot és vegyesiparcikk kereskedést országszerte, közvetlen beszállítói vagyunk nagyobb szőlészeteknek és borászatoknak, illetve nagyobb kertészeti áruházaknak is.
Cégünk importőrként, közvetlenül a gyártókkal tartja a kapcsolatot. Termékeink kiszállítását saját teherautó flottánkkal heti – kétheti rendszerességű körutak keretein belül és futárszolgálat segítségével végezzük.
Kérjük, hogy amennyiben beszerzései során felmerülő költségeit esetlegesen csökkenteni szeretné, úgy keresse cégünket bizalommal.
Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is vevőink közt üdvözölhetjük.
Köszönjük figyelmét és jó böngészést kívánunk.

A Perla-X csapata.

Társadalmi szerepvállalás

Perla-XElismerések

Perla-X
Elismerések

Az a megtiszteltetés érte vállalatunkat, hogy 2020-ban a Perla-X Kft. nyerte el az "Év vállalkozása" díjat Hatvan városában.  A díjat működésünkkel, ügyfélkiszolgálásunk minőségével, és a közösség érdekében kifejtett tevékenységünkkel érdemeltük ki.
Perla-X és asport

Perla-X és a
sport

A BOSS elvégzi a kezdődobást. Cégünk elkötelezett támogatója a Hatvani Női és Férfi Kézilabda Csapatnak.
Perla-X aközösségért

Perla-X a
közösségért

A Perla-X saját csapattal indul minden évben a helyi teremlabdarúgó tornán. Több ízben hozta el csapatunk az érmek valamelyikét, illetve arannyal is büszkélkedhetünk.

A PERLA-X Kft. 2023-ban az alábbi szervezeteket segítette anyagi támogatás formájában:

 
Hatvan a Tanügynek Közhasznú Alapítvány
Országos Egyesület a Mosolyért
Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány
TKD Spirit Egyesület
Vörösmarty Alapítvány
Hatvan Város és Környéke Mozgáskorlátozottainak Egyesülete
SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa
Köszönjük partnereinknek, hogy minket választanak, és vásárlásaikkal közvetetten ők is támogatják ezeket a nemes ügyeket!

Perla-X Team

Csapatunk ügyelve arra, hogy termékeink meghaladják az ügyfelek elvárásait, a minőség, a stílus és a teljesítmény tekintetében.

PARTNERSÉG

Lépjünk kapcsolatba egy gyümölcsöző partneri viszony keretében